Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

20.12.2020

Orari i punës së Ambasadës për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur më 25 Dhjetor 2020 dhe 1 Janar 2021 për shkak të festave zyrtare. Përveç kësaj, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të...


22.10.2020

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni, mund t'i gjeni KËTU.


14.10.2020

Consular Section Adresa e re elektronike e Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë

Ju informojmë se mailbox-i i ri elektronik i Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë, do të jetë funksional nga dita e enjëte, 15 tetor, 2020. Email adresa e re: consular.pristina@gov.si Email adresa e re do të...


21.09.2020

Njoftim: deshtimi i linjes telefonike

Per shkak te problemeve me  linjen telefonike nuk mund te na merrni ne telefon deri ne njoftimin tjeter. Ju mund te na kontaktoni me email ne sloembassy.pristina@gov.si . Faleminderit per mirekuptim!


31.08.2020

Qendra Sllovene e vizave ( VFS Global) - Numri i ri i telefonit

Qendra Sllovene e vizave e udhehequr nga VFS Global, në Prishtinë, nga data 31 gusht 2020, do të  ketë  numrin e ri dhe të vetëm të qendrës së  thirrjeve 0900 111 22. Shërbimet do të  vazhdojnë të ofrohen në...


20.07.2020

NJOFTIM: Certifikata e jetës ("Potrdilo o živetju")

SRPSKI SLOVENSKO Ju informojmë se nga  data 21 korrik 2020 Seksioni Konsullor i Ambasadës Sllovene në Prishtinë nuk do të verifikojë më nënshkrimin e përfituesit të pensionit slloven  të ashtuquajturën...


01.06.2020

Shërbimet konsullore të ofruara nga Seksioni Konsullor i Ambasadës së Sllovenisë në Prishtinë nga 1 qershori 2020

Ju informojmë se, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë është duke ofruar shërbime konsullore si më poshtë, që nga 1 qershori 2020:¸ 1. Shërbimet konsullore për shtetasit SllovenëNga 1 qershori...


28.05.2020

NJOFTIM: Nga data 1 Qershor 2020 do të fillojmë me termine për dhënien e shenjave të gishtërinjve

Departamenti Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë ju njofton se duke filluar nga data 1 Qershor 2020 do të fillojmë me termine për dhënien e shenjave të  gishtërinjve për procedurën e lejeve të qëndrimit...


30.04.2020

NJOFTIM PER HAPJEN E PJESERISHME TE SEKSIONIT KONSULLOR TE AMBASADES

Seksioni Konsullor i Ambasades se Republikes se Sllovenise ne Prishtine,nga 4 Maj 2020, do te filloj me ofrimin e sherbimeve vijuese: 1. Pranimin e aplikimeve per leshimin e dokumenteve identifikuese per shtetasit Slloven...


15.03.2020

Njoftim i rëndësishëm: Masat e marra në seksionin Konsullor të Ambasadës nga data 16 Mars 2020 për të parandaluar përhapjen e koronavirusit

Ne dëshirojmë t'ju informojmë se për të parandaluar përhapjen e koronavirusit (COVID-19) Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë ka marrë masat e mëposhtme deri në njoftimin e ardhshëm:- Seksioni...


Shfaqur rezultatet 1 në 10 që brenda 100