Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

12.04.2021

Shërbimet konsullore të ofruara nga Seksioni Konsullor i Ambasadës së Sllovenisë në Prishtinë nga 13 Prill 2021

Ju informojmë se, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë është duke ofruar shërbime konsullore si më poshtë, që nga 13 Prill  2021: 1. Shërbimet konsullore për shtetasit Sllovenë Seksioni...


31.03.2021

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur të Hënen me 5 prill 2021 me rastin e festës së Pashkëve. 

Të nderuara palë,   Ju njoftojmë se Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë E MBYLLUR për shkak të festës, me 5 prill 2021.  Sektori konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë poashtu...


29.03.2021

Njoftim i rёndёsishёm: Orari i kufizuar i punёs nё Seksionin Konsullor tё Ambasadёs Sllovene nё Prishtinё, nga data 30:3.2021, deri nё njoftimin e radhёs

Ju njoftojmё se me qёllim tё parandalimit tё pёrhapjes sё infeksionit tё koronavirusit tё shfaqur me COVID-19, shёrbimet Konsullore nё Ambasadёn e Republikёs sё Sllovenisё nё Prishtinё, kufizohen vetem nё rastet urgjente pёr...


20.12.2020

Orari i punës së Ambasadës për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur më 25 Dhjetor 2020 dhe 1 Janar 2021 për shkak të festave zyrtare. Përveç kësaj, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të...


22.10.2020

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni, mund t'i gjeni KËTU.


14.10.2020

Consular Section Adresa e re elektronike e Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë

Ju informojmë se mailbox-i i ri elektronik i Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë, do të jetë funksional nga dita e enjëte, 15 tetor, 2020. Email adresa e re: consular.pristina@gov.si Email adresa e re do të...


21.09.2020

Njoftim: deshtimi i linjes telefonike

Per shkak te problemeve me  linjen telefonike nuk mund te na merrni ne telefon deri ne njoftimin tjeter. Ju mund te na kontaktoni me email ne sloembassy.pristina@gov.si . Faleminderit per mirekuptim!


31.08.2020

Qendra Sllovene e vizave ( VFS Global) - Numri i ri i telefonit

Qendra Sllovene e vizave e udhehequr nga VFS Global, në Prishtinë, nga data 31 gusht 2020, do të  ketë  numrin e ri dhe të vetëm të qendrës së  thirrjeve 0900 111 22. Shërbimet do të  vazhdojnë të ofrohen në...


20.07.2020

NJOFTIM: Certifikata e jetës ("Potrdilo o živetju")

SRPSKI SLOVENSKO Ju informojmë se nga  data 21 korrik 2020 Seksioni Konsullor i Ambasadës Sllovene në Prishtinë nuk do të verifikojë më nënshkrimin e përfituesit të pensionit slloven  të ashtuquajturën...


01.06.2020

Shërbimet konsullore të ofruara nga Seksioni Konsullor i Ambasadës së Sllovenisë në Prishtinë nga 1 qershori 2020

Ju informojmë se, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë është duke ofruar shërbime konsullore si më poshtë, që nga 1 qershori 2020:¸ 1. Shërbimet konsullore për shtetasit SllovenëNga 1 qershori...


Shfaqur rezultatet 11 në 20 që brenda 113