Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

14.12.2018  

NJOFTIM

Të nderuara päle, ju njoftojmë që Ambasada Sllovene në Prishtinë si  dhe Depertamenti konzular NUK DO TE PUNOJ per shkak te festave  me data, 25.12.2018, 26.12.2018, 1.1.2019 dhe 2.1.2019.

Depertamenti konzular te Ambasades  Sllovene në Prishtinë NUK DO TE PUNOJ me daten 31.12.2018.

Me daten 27.12.2018 puna ne Depertamenti konzular do te jete e kofizuar. Ne kete dite fletpagesat per sherbime konzulore nuk do te leshohen. Pagesa mund te behet vetem me kredit kartelen.

Shtetasit Sllovene në rastet emergjente mund te kontaktojnë ne numrin te cilen e keni pranur kur keni hyr ne Kosove, respektivisht në numrin emergjent, të cilin mund ta gjeni në webfaqën zyrtare të Ambasades.

Numri emergjent për shtetasit slloven nuk shërben për informata rreth lejës së qendrimit në Slloveni, aplikimit për vize dhe per tjera shërbime konzulure për shtetasit e huaj.