Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

14.10.2020  

Consular Section Adresa e re elektronike e Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë

Ju informojmë se mailbox-i i ri elektronik i Seksionit Konsullor të Ambasadës Sllovene në Prishtinë, do të jetë funksional nga dita e enjëte, 15 tetor, 2020.

Email adresa e re: consular.pristina(at)gov.si

Email adresa e re do të jetë ekskluzivisht per pyetjet dhe mesazhet që kanë të bëjnë me fushëveprimin e Seksionit Konsullor.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj!

Seksioni Konsullor