Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

22.10.2020  

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni

Lista e laboratorëve të Kosovës, të cilët rezultojnë me test negativ të PCR-së në COVID-19 dhe që janë të pranueshme në Slloveni, mund t'i gjeni KËTU.