Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /Lajme /

Lajme

23.12.2021  

Orari i punës së ambasadës gjatë festës së krishtlindjes dhe festës së vitit të ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë, Seksioni Konsullor do të jetë i mbyllur nga data 27 dhjetor deri me 31 dhjetor 2021. Gjatë kësaj periudhe, Sektori konsullor do të merret vetëm me raste emergjente të shtetasve Slloven ne Kosove.

Në datat e lartcekura Seksioni Konsullor do të jetë i hapur për telefonata nga e hëna 27. deri të enjten 31 dhjetor 2021, nga ora 15 00 deri 16 00, në numrin 00 383 38 246 255, apo në email-in consular.pristina(at)gov.si