Ambasada e Republikës së Sllovenisë ne Prishtinë /

Të nderuar vizitorë të webfaqës së Ambasadës së Republikës së Sllovenise në Prishtinë!

Të nderuar vizitorë  të webfaqës së Ambasadës  së  Republikës së Sllovenise në Prishtinë!

 

Mirësevini në webfaqen e Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë, ku mund të gjeni informatat për punën e Ambasadës për ceshtje politike, ekonomike, kulturore, shkencore, informatat konsullore dhe lajmet mbi marrëdhëniet bilaterale në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Sllovenisë.

 

Ne webfaqen tonë mund të gjeni linqet e nevojshme si dhe informatat mbi ngjarjet në Slloveni.

 

Për më shumë  informata dhe  sqarime, mund të adresoheni në:

 

Ambasada e Republikës e Sllovenisë në Prishtinë:

Anton Ceta 6

10000 Prishtine

Zyra e Ambasadorit:  (+) 383 38 224 112

Faks:  (+) 383 38 246 256

Email adresa zyrtare:  sloembassy.pristina(at)gov.si

Email adresa departamenti konsullor: consular.pristina(at)gov.si

 

Informatat dhe pyetjet në lidhje me cështjet konsullore:  

(+) 383 38 246 255 (E Hënë – E Enjte prej orës 15.00 deri 16.00)

 

 

 

05.07.2021  

NJOFTIM: RIFILLIMI I PRANIMIT TË APLIKIMIT PËR VIZA C PËR TË GJITHA KATEGORITË

Të hënën, me 12 korrik 2021, Ambasada Sllovene në Kosovë do të rifillojë pranimin e aplikimeve për...


12.04.2021  

Shërbimet konsullore të ofruara nga Seksioni Konsullor i Ambasadës së Sllovenisë në Prishtinë nga 13 Prill 2021

Ju informojmë se, Seksioni Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Prishtinë është...


31.03.2021  

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur të Hënen me 5 prill 2021 me rastin e festës së Pashkëve. 

Të nderuara palë,   Ju njoftojmë se Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë E...


29.03.2021  

Njoftim i rёndёsishёm: Orari i kufizuar i punёs nё Seksionin Konsullor tё Ambasadёs Sllovene nё Prishtinё, nga data 30:3.2021, deri nё njoftimin e radhёs

Ju njoftojmё se me qёllim tё parandalimit tё pёrhapjes sё infeksionit tё koronavirusit tё shfaqur...


20.12.2020  

Orari i punës së Ambasadës për Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë do të jetë e mbyllur më 25 Dhjetor 2020 dhe 1...


Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Prishtinë

Anton Çeta, nr. 6

10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

Ambasadori:
Z. Bojan Bertoncelj

Twitter MZZRS